Selectie traint jeugdelftallen
donderdag 6 april 2023

Afgelopen dinsdagavond zijn de jeugdeftallen JO11-3 t/m JO15-2 getraind door de selectie. Onder toeziend oog van hoofdtrainer André Lourens en 2de elftal trainer Jasper Steringa gaven de selectiespelers training aan onze jeugd.

De trainingen startte om 18.30 uur waarin de uitstekend voorbereide trainingsvormen door de spelers met veel beleving en plezier werden uitgevoerd. Het enthousiasme spatte niet alleen af bij de jeugdspelers, maar de selectiespelers genoten ook opzichtig. Goed om te zien dat er in onze jeugdopleiding spelers plezier halen uit het voetbalspelletje en iedereen de kans krijgt om op zijn of haar eigen niveau, zich te ontwikkelen.

De selectiespelers en -trainers willen hierbij de jeugdspelers bedanken voor de goede inzet en het plezier. Wij hopen met de trainingen een positieve impulst te hebben gegeven. Ook de trainers, begeleiders en ouders worden zeer bedankt voor de verleende hulp. Nogmaals iedereen bedankt en training geven, waarbij spelers met een lach op het gezicht de oefeningen uitvoeren met een goede beleving, geeft energie!

Namens alle spelers, begeleiders en trainers van de selectie S.V. Honselersdijk, wensen wij alle jeugdelftallen succes met de komende competitie wedstrijden!

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek