Supporters mee op trainingskamp: dag 2
vrijdag 6 januari 2023

De eerste ochtend in Albufeira, iedereen druppelt binnen bij het ontbijt allemaal nog okselfris, hoe zal dat gaan de rest van de week? We waren het er al snel over eens dat het heel moeilijk gaat worden om de eerste avond te overtreffen.....

Het is wederom prachtig weer dus met een goed gevoel richting de training alwaar we een plekje in de zon opzochten om te zien hoe Sjaak de jongens ff lekker liet zweten. Na de training even bijpraten en onderweg naar een mooi plekkie voor een happie en een drankie. Lo wist nog wel een plekkie en na een kleine zoektocht een mooie locatie gevonden.

Na de nodige versnaperingen en een lekker bordje eten terug naar het hotel om even op te frissen en ons klaar te maken voor de pubquiz. Weer naar club Celebration alwaar de selectie ook kwam. Er werden teams gemaakt en de quiz kon beginnen, uiteraard levert dit weer discussies op als de antwoorden van de organisatie niet kloppen.

Uiteindelijk werd team Andries de winnaar en ging de champagne de lucht in. Richting einde van de avond werden er nog wat krokodillen getemd en kon iedereen weer moe maar voldaan naar bed.

Advertentie

Condubouw