Dag 2 trainingskamp: materiaalkamer 689
vrijdag 6 januari 2023

Om 8.30 uur verzamelden de eerste klagende spelers over een snurkende roomie zich in de ontbijtzaal, wat ook direct leidde tot een scheiding van roomies bij trainers André en Jasper. Jasper verplaatste zich naar een andere kamer, namelijk matriaalkamer 689. Hier werden ook direct de spullen gereed gemaakt voor de training.

Uiteindelijk kwam iedereen netjes op tijd aan bij het ontbijt in de door Batenburg bedrijfshuisvesting gesponsorde polo's. Na een stevig ontbijt was er nog wat vrije tijd, die wederom door velen werd benut voor een potje kaarten. Om 11.00 uur stond de bus klaar voor vertrek naar het trainingscomplex Estadio Municipal de Albufeira. Hier werden de spelers onder zonnige omstandigheden ontvangen door de aanwezige supporters. Na een intensieve warming-up en conditionele loopvormen van Sjaak werd de groep in 4 teams verdeeld. André, Jasper en Rob zetten de lijnen uit in een partijvorm, positiespel en een afwerkoefening waar bij de groep flink in het zweet werd gezet.

Bij afwezigheid van Janco zette gelegenheidskeeperstrainer Rob ook de keepers aan het werk. Onder toeziend oog van de supporters raakte Luuk geblesseerd aan zijn enkel en zo werden ook Patricia en Marina aan het werk gezet voor de medische verzorging.

Na een snelle lunch in het hotel en een wisseling van kleding volgde de volgende activiteit in de strakke planning van vandaag. Halverwege de middag stond de tweede activiteit op het programma: paintballen. In 4 teams vlogen de verfballen bij een ieder om de oren, waar ook Jan en Erwin zich meldden voor hun eerste deelname aan dit trainingskamp.

Het diner vond vandaag plaats in het Italiaans restaurant van het hotel, waar een lopend buffet op het menu stond. De energietank werd weer bijgevuld en dit was nodig ook; in café Celebrations was het tijd voor de pubquiz met de supporters. In 65 vragen kroonde team Andries zich tot winnaar van de avond en dit werd nog even goed gevierd.

Zo zat dag 2 er alweer op en zochten de spelers hun bed op, want morgen staat er opnieuw een veldtraining en onder andere de vreemdelingen bokaal op het programma.

Tot morgen,
Andries

Advertentie

Sosef & v/d Knaap