Freddy Moreira zet het Kerstrad op z'n kop
dinsdag 13 december 2022

We kunnen de paling al ruiken! Het Kerstrad komt nu zo dichtbij dat de geur van paling al rondzweeft over Sportpark de Strijphorst. De fanatieke vissers hebben al een wak gemaakt in het ijs van de Strijp om de laatste palingen uit het water te vissen. Hoog tijd dus om de volgende artiest bij jullie aan te kondigen. Eerder werd de Hollandse gezelligheid van John West al aangekondigd, vandaag is het tijd voor Freddy Moreira!

Niemand minder dan Freddy Moreira staat komende zaterdag op het podium van het Kerstrad. Deze artiest heeft in de afgelopen jaren heel de wereld over gereisd om de grootste clubs op z'n grondvesten te laten schudden. Van tours door Europa tot aan Zuid-Amerika, en nu dus eindelijk ook op het Kerstrad in Honselersdijk. De populaire deuntjes van Freddy Moreira zullen de bezoekers van het Kerstrad laten (tafel)dansen als nooit tevoren!

Een nieuw hoogtepunt in de geschiedenis van het Kerstrad, aangezien de Sosefhal hiermee echt op z'n kop gezet zal worden. Wij kijken er naar uit, hoe gaat het met jullie voorbereidingen?

Tot zaterdag, tot Kerstrad!

Advertentie

jem-id