Koning Kerstrad: koop nou loten, draaien maar!
dinsdag 13 december 2022

Twee jaar geleden werd er Kerstrad-geschiedenis geschreven. In de zware periode van coronamaatregelen maakte presentator Rob Thoen de ongekende transformatie door tot Koning Kerstrad. Als voorbereiding op de online editie van het Kerstrad werd onze Rob gekroond tot de enige Koning Kerstrad, zonder twijfel één van de ultieme hoogtepunten in 50 jaar Kerstrad-historie.

Het leven van de doodnormale Rob Thoen veranderde in één klap. Na de release van het nummer op YouTube, Instagram én Spotify kon de kersverse Koning Kerstrad nauwelijks meer over straat zonder aangesproken te worden. De Kerstrad-fans moesten van de gekroonde koning afgehouden worden, naar verluid heeft Koning Kerstrad zelfs enige tijd ondergedoken gezeten om zich nog enigszins normaal voor te kunnen bereiden op het online Kerstrad.

Vandaag de dag, zo'n 2 jaar later, kan Koning Kerstrad gelukkig weer normaal over straat. Tenminste, in de maanden voor het Kerstrad neemt de gekte weer toe door de opkomende Kerstrad-kriebels. Het nogmaals op repeat zetten van Koning Kerstrad kan dan ook niet ontbreken in de warming-up voor het Kerstrad van 2022.

Dit is de ultieme kans om in de Kerstrad-stemming te komen, geniet hieronder nogmaals van de enige echte Koning Kerstrad! En wie weet staat er komende zaterdag nog een live-optreden van Koning Kerstrad te wachten...

Tot zaterdag, tot Kerstrad!


Advertentie

Van der Meer verzekeringen