Kerstrad line-up: Freddy Moreira, John West & DJ Rob van Veen
vrijdag 28 oktober 2022

De kaartverkoop van het Kerstrad gaat morgen om 12:00 uur van start, het is dus hoog tijd om de line-up van het Kerstrad bekend te maken. We kunnen alle Kerstrad-liefhebbers en dagjesmensen natuurlijk niet in de wachtrij zetten zonder dat de artiesten bekend zijn. Hierbij kunnen we met trots bekend maken dat Freddy Moreira, John West en DJ Rob van Veen het Kerstrad op zaterdag 17 december op z'n kop komen zetten.

We hebben even moeten wachten op een fysiek Kerstrad in de Sosefhal van S.V. Honselersdijk, maar dat wachten wordt meer dan beloond! Het vooruitzicht van de line-up laat ieder Kerstrad-hart nog sneller kloppen. En dan niet te vergeten dat er naast dit feest ook nog vele hoofdprijzen te winnen zijn tijdens het rad. Zorg er dus voor dat je morgen bij de voorverkoop of volgende week vrijdag bij de openbare verkoop om 12:00 uur klaar zit voor jouw tickets van het Kerstrad.

Meer weten over de line-up van het Kerstrad? Je leest het allemaal hieronder!

Freddy Moreira
Niemand minder dan Freddy Moreira staat op zaterdag 17 december op het podium van het Kerstrad. Deze artiest heeft in de afgelopen jaren heel de wereld over gereisd om de grootste clubs op z'n grondvesten te laten schudden. Van tours door Europa tot aan Zuid-Amerika, en nu dus eindelijk ook op het Kerstrad in Honselersdijk. De populaire deuntjes van Freddy Moreira zullen de bezoekers van het Kerstrad laten (tafel)dansen als nooit tevoren!

John West
Zeg je kantinegezelligheid, dan zeg je John West. Met zijn Hollandse meezingers zet de volkszanger de gezelligste feestlocaties in vuur en vlam. Geen feest is hierbij te gek voor John West en dus ook het Kerstrad niet! De Sosefhal wordt tijdens het optreden van John West omgetoverd tot de grootste kantine van het Westland. Zorg dat je erbij bent, want jouw blik, jouw stem, jouw glimlach op je mond...

DJ Rob van Veen
Deze artiest heeft eigenlijk helemaal geen introductie meer nodig. DJ Rob van Veen is met afstand de artiest met de meeste Kerstrad ervaring op de teller. Sinds het debuut van de Honselse ster in 2016 is hij niet meer weg te denken van het Kerstrad-podium. Zelfs grote sterren als Otto Wunderbar en De Alpenzusjes stonden aan het eind van de avond in de schaduw van onze eigen DJ Rob van Veen. Of het nou gaat om ABBA-klassiekers of vunzige deuntjes, je zult ze bij het Kerstrad op zaterdag 17 december allemaal te horen krijgen!

Kerstrad informatie op een rijtje
Datum: Zaterdag 17 december 2022
Tijd: 14:00 uur - 22:30 uur
Toegang: 18+ (ID-controle)
Kaartverkoop: 28 oktober 12:00 uur voorverkoop | 4 november 12:00 uur openbare verkoop
Artiesten: Freddy Moreira | John West | DJ Rob van Veen

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek