Kaartverkoop Kerstrad start op vrijdag 28 oktober
vrijdag 21 oktober 2022

Het aftellen gaat beginnen! Volgende week vrijdag is het nog maar 50 dagen tot het Kerstrad. Dé ultieme dag om de kaartverkoop voor 50 jaar Kerstrad te starten. Door de drukte bij de vorige edities van het Kerstrad gaan we dit jaar over op een kaartverkoop, waardoor het voor iedereen gezellig blijft.

Voorverkoop: voorrang voor leden, vrijwilligers en sponsoren
Bij de kaartverkoop op vrijdag 28 oktober hebben onze leden, vrijwilligers en sponsoren voorrang om de eerste kaarten van het Kerstrad te scoren. Hiermee geven we onze vaste bezoekers, vrijwilligers en bedrijven die een bijdrage leveren aan de club en/of het Kerstrad de kans om er zeker weten bij te zijn op zaterdag 17 december. De kaartverkoop start volgende week vrijdag om 12:00 uur, dus zorg ervoor dat je op tijd klaar zit achter je telefoon, laptop of tablet! Volgende week worden de unieke links voor de voorverkoop per mail verstuurd.

Openbare verkoop op vrijdag 4 november
Uiteraard is het Kerstrad geen echt Kerstrad zonder de aanwezigheid van dagjesmensen. Het welbekende fenomeen van de dagjesmensen zal ook dit jaar weer terug te vinden zijn in de Sosefhal. Vandaar dat na de voorverkoop ook een openbare verkoop van de tickets plaats zal vinden. Op vrijdag 4 november zal om 12:00 uur de openbare verkoop van start gaan. Omcirkel deze dag als een echt dagjesmens met rood in je agenda en scoor jouw tickets voor het Kerstrad!

Bij de kaartverkoop van het Paasrad eerder dit jaar waren we binnen enkele minuten uitverkocht. Zorg er dus voor dat je écht op tijd klaar zit voor de kaartverkoop, zodat je er op het Kerstrad gewoon bij bent.

Artiesten en meer...
Volgende week zullen we voorafgaand aan de kaartverkoop meer informatie bekend maken over de invulling van het Kerstrad. Hierbij onthullen we ook welke artiesten er dit jaar aanwezig zijn om de Sosefhal op z'n kop te zetten. We kunnen je alvast op een briefje geven dat de line-up in de smaak gaat vallen, maar daarover later meer...

Tot zaterdag 17 december, tot Kerstrad!

Advertentie

Zoomin'