S.V. Honselersdijk gekozen tot Elftal van het Jaar tijdens Westlands Voetbalgala
dinsdag 12 juli 2022

Het seizoen 2021/2022 was voor ons eerste elftal al meer dan geslaagd met een spectaculair 'toetje' in de nacompetitie voor promotie naar de Hoofdklasse. Een prestatie die gisteravond tijdens het Westlands Voetbalgala beloond werd met de uitverkiezing tot Elftal van het Jaar. Hiermee sluit het eerste elftal het seizoen in stijl af, met de prachtige erkenning vanuit de organisatie van het Westlands Voetbalgala.

Voorafgaand aan het Westlands Voetbalgala werd door de organisatie kenbaar gemaakt dat S.V. Honselersdijk genomineerd was in maar liefst 3 categorie├źn. Steyn de Bruijn was genomineerd als Talent van het Jaar, Tom van Veen als Speler van het Jaar en tot slot het gehele eerste elftal in de categorie Elftal van het Jaar.

Wat niemand wist, is dat er achter de schermen ook gewerkt werd aan een bekroning in een andere categorie. Tijdens het gala in restaurant Unicum Elzenhagen werd de afzwaaiende Marcel Bruggeling namelijk beloond met de oeuvreprijs van het Westlands Voetbalgala. Een meer dan verdiende prijs voor zijn jarenlange, waardevolle inzet voor onze club. Zowel op als buiten het veld heeft Marcel een zeer waardevolle bijdrage geleverd, waarvoor hij ditmaal terecht in het spreekwoordelijke zonnetje werd gezet.

Nadat Marcel Bruggeling de oeuvreprijs in ontvangst had genomen, werd na een culinaire onderbreking de prijsuitreiking hervat met de categorie Talent van het Jaar. Steyn de Bruijn was door vakantie helaas verhinderd, maar gelukkig waren zijn ouders wel aanwezig om de bloemen en beker voor een prachtige tweede plaats in ontvangst te nemen. Net als Steyn greep ook helaas Tom van Veen naast de hoofdprijs in de categorie voor Speler van het Jaar. Tom werd in de categorie benoemd als nummer drie, wat ook al een prachtige beloning is voor een mooi seizoen.

Als klap op de vuurpijl wist het eerste elftal van S.V. Honselersdijk de titel van Elftal van het Jaar binnen te slepen. Hierbij lieten de oranjehemden de eerste elftallen van SC Monster en HVC'10 achter zich, die op hun beurt ook een uitstekend seizoen hebben gedraaid in respectievelijk de derde en tweede klasse.

De club is trots op de gehele selectie, technische/medische staf, begeleiding, sponsoren en supporters dat we dit met z'n allen mogelijk hebben kunnen maken. Dit is niet een prijs voor de spelers van het eerste elftal alleen, maar van jullie allemaal. We doen het samen, want samen gaan we er vanaf augustus ook weer voor om er een mooi seizoen 2022/2023 van te maken!

Hierbij willen we ook de organisatie van het Westlands Voetbalgala bedanken voor de mooie avond. Onder leiding van Hans Bos werd bij Unicum Elzenhagen door West Media een goed verzorgde avond neergezet, wat ons betreft blijft dit een terugkomend evenement als afsluiting van het Westlandse voetbalseizoen.

Voor nu allemaal een fijne vakantie en tot na de zomerstop!

Advertentie

Van der Meer verzekeringen