Kantine vanaf vandaag gesloten, tot volgend seizoen!
maandag 20 juni 2022

Afgelopen weekend hebben we het seizoen in Honselse stijl af kunnen sluiten. Ondanks het verlies bij DUNO Doorwerth kon de selectie samen met de supporters toch een feestje vieren, terwijl onze lagere senioren elftallen zich meer dan prima vermaakten tijdens de Coppa Il Terzo Tempo. Uiteindelijk mocht Honselersdijk 6 zich hierbij kronen tot nieuwe kampioen van de Coppa, waardoor de wisselbokaal gelukkig in Honselersdijk mag blijven komend jaar.

Doordat hiermee alle actieve voetbalactiviteiten afgesloten zijn, zal de kantine van S.V. Honselersdijk vanaf vandaag gesloten zijn voor de bezoekers. Tot en met vrijdag 12 augustus is de kantine gesloten, met als uitzondering het G-toernooi op zaterdag 2 juli. Op zaterdag 13 augustus wordt de kantine weer geopend als start van het seizoen 2022/2023.

We willen alle kantinevrijwilligers bedanken voor de inzet gedurende dit seizoen, jullie hulp is weer fantastisch geweest! Daarnaast ook uiteraard alle bezoekers bedankt voor het gezellige seizoen, het was weer een feestje om jullie in de kantine terug te mogen zien na zo'n lange tijd.

Tot zaterdag 13 augustus!

Advertentie

jem-id