Zaterdag 18 juni: Coppa il Terzo Tempo op Sportpark De Strijphorst
dinsdag 14 juni 2022

Op Sportpark De Strijphorst is het a.s. zaterdag (18 juni) na 2 jaar afwezigheid weer tijd voor de Coppa il Terzo Tempo. Waar ons eerste elftal op deze dag in Gelderland zal strijden voor een plaats in de Hoofdklasse, zullen lagere seniorenelftallen uit de regio het tegen elkaar opnemen in de strijd om de felbegeerde Coppa il Terzo Tempo!

PROGRAMMA
Omstreeks 12:30 uur zullen de eerste elftallen aan de aftrap van dit toernooi staan. Ieder team zal een aantal wedstrijden afwerken in de poulefase. De nummers één zullen vervolgens hun strijd vervolgen in de halve finales, waar de uitgeschakelde deelnemers alvast een voorproefje zullen nemen op de derde helft. De derde helft zal rond 15:00 uur van start gaan met een DJ, enkele versnaperingen voor de inwendige mens én hoogstaand voetbal van de halve finalisten. Rond 17:00 uur zal de winnaar van het voetbalgedeelte bekend zijn, waarna we direct door kunnen met het traditionele derde helft spel. Ook hier zal één van de teams zich mogen kronen tot winnaar.

WEERSVERWACHTING
Dat het zaterdag weer tijd is voor de Coppa moge duidelijk zijn. De Hollandse weergoden hebben dit ook gezien en de ene voorspelling speelt er nog beter op in dan de ander. Het beloofd weer ouderwets goed weer te worden in Honselersdijk komende zaterdag. Smeer je dus goed in met anti-verbrandingszalf, trek je sandalen aan en vergeet niet om af en toe iets te drinken.

UNIEKE KANS
Wegens een late afmelding is er een plekje vrij gekomen in het deelnemersveld. Het komt niet vaak voor dat je als vriendenteam de kans krijgt om je te voegen tussen het deelnemersveld van de Coppa il Terzo Tempo. Wil jij met jouw team gebruik maken van deze unieke gelegenheid? Laat het dan even weten aan de organisatie. Dit kan via de mail naar pr@svhonselersdijk.nl.

Advertentie

Sosef & v/d Knaap