Broers Nick en Max van der Kraan: "Als één van ons een doelpunt maakt, is er wel een stukje extra beleving"
donderdag 14 april 2022

In het verleden hebben we al heel wat broers gehad die met elkaar in de selectie van S.V. Honselersdijk voetbalden. Momenteel kunnen we wederom genieten van een stel broers die op het veld ook gebroederlijk de strijd aangaan met de tegenstanders. Broers Nick (21) en Max (19) van der Kraan laten in een interview aan Het Hele Westland weten dat zij beiden genieten van het samen voetballen in het eerste elftal van S.V. Honselersdijk.

Zo tekent Max, de jongste telg van het broederlijke duo, op dat het toch wel iets extra's losmaakt bij de broers: "Gaaf om met elkaar te voetballen, maar soms vervelend als je elkaar moet aansturen. Als één van ons een doelpunt maakt, is er wel een stukje extra beleving."

De broers kunnen het zowel op als naast het veld meer dan prima met elkaar vinden, wat uiteindelijk ook z'n vruchten af lijkt te werpen. Dit seizoen hebben de broers meer dan ooit gezamenlijk op het veld gestaan, wat ook voor vader Peter van der Kraan een genot moet zijn. De oud-voetballer van onder meer Quintus, VELO en S.V. Honselersdijk ziet bijna wekelijks langs de lijn dat het voorlopig nog wel goed zit met de jeugdige talenten van S.V. Honselersdijk.

Het gehele interview met de broers Nick en Max is te lezen in de papieren versie van Het Hele Westland, of via onderstaande link uiteraard ook digitaal te lezen.

Lees hier het gehele interview van Nick en Max van der Kraan

Advertentie

Zoomin'