Paasrad: minder rondes, meer Honselse gezelligheid
donderdag 7 april 2022

De aftelklok springt vanmiddag om exact 17:00 uur op 2 dagen, waarmee het eerste Paasrad van S.V. Honselersdijk steeds dichterbij begint te komen. Vanochtend zijn alle tickets voor het Paasrad per mail verstuurd, dus is het enige wat ons nog rest het aftellen naar de grote dag van het Paasrad zelf. Eerder gaven we al meer prijs over de tickets, garderobe en muntenverkoop, vandaag lees je meer over het aantal rondes van het rad, de verschillende stages, de DJ's en de catering.

Minder rondes, meer Honselse gezelligheid
Bij het Paasrad draait het nóg meer om de Honselse gezelligheid. Na zo'n lange periode zonder fysieke evenementen als een Paas- of Kerstrad op ons sportpark is het uiteraard tijd voor een gezonde portie Honselse gezelligheid. Doordat we terug gaan naar de kantine, is er letterlijk en figuurlijk wat minder ruimte voor het ouderwetse rad. Vandaar dat er zaterdag voor 5 rondes aan het ouderwetse rad gedraaid gaat worden door niemand minder dan Rob Thoen en Mark Post.

In de 3 superrondes zijn zoals altijd heel mooie prijzen te winnen, waaronder een iPhone, een fiets en een grote JBL box. De loten voor zowel de normale als de superrondes zijn zaterdag te koop bij onze Paasdames, dus zorg dat je genoeg munten op zak hebt!

Twee verschillende stages
Op alle voorgaande Super Saturdays hebben jullie al uitgebreid kennis mogen maken met onze gezellige kantine. Om de gezelligheid nog wat uit te breiden, zal er tijdens het Paasrad nog een tweede 'stage' te vinden zijn in ons clubgebouw. Ben je benieuwd naar de tweede stage? Sla dan bij binnenkomst linksaf en je ontdekt het vanzelf...

De tweede stage zal een andere opzet krijgen dan de kantine, waar het meer om de welbekende kantinesfeer zal draaien. Bij de tweede stage zijn er wat meer verrassende beats te horen, waardoor je vanzelf het gevoel krijgt dat je op een festival terecht bent gekomen!

DJ's + verrassing
Komende zaterdag zijn in het overvolle programma natuurlijk ook diverse DJ's opgenomen. Tijdens het Paasrad zullen DJ Timber, Feest DJ Wesley en DJ-duo Sverre Jonah te zien en te horen zijn. Naast de DJ's hebben we ook nog een andere muzikale verrassing voor jullie in petto. Hoe, wat, waar, wie en hoe laat dit is, dat houden we voor nu nog eventjes geheim. Geloof ons maar: op de dag zelf zullen jullie dit vanzelf in de gaten hebben...

Catering
Een evenement met als starttijd 17:00 uur. Net niet, net wel... Moet ik van tevoren thuis al wat eten? Of overleef ik het wel op die twee boterhammen met pasta van de lunch? Vragen die voor komende zaterdag helemaal niet nodig zijn, want bij het Paasrad wordt er ook aan de innerlijke behoeftes gedacht. Vanaf het begin staat er buiten een cateringkar om jullie te voorzien van lekkere hapjes en snacks. Het enige waar jij je nog zorgen om moet maken, is dat je niet toevallig tijdens één van de superrondes een patatje staat te bestellen!

Tot zaterdag, tot Paasrad!

Advertentie

jem-id