SH Fitness Equipment balsponsor en sponsor van herstel bij S.V. Honselersdijk
zaterdag 26 februari 2022

Vanmiddag neemt ons eerste elftal het op Sportpark de Strijphorst op tegen ZOB voor de competitie. Om 14:30 uur wordt er afgetrapt door de spelers van trainer André Lourens. De wedstrijdbal van vandaag wordt gesponsord door SH Fitness Equipment.

Naast de wedstrijdbal draagt SH Fitness Equipment sinds kort ook bij aan de training en het herstel van de selectie spelers van S.V. Honselersdijk. Vanuit de herstelbegeleiding was er de wens voor een apparaat om blessures aan de hamstring te voorkomen of aan te sterken. SH Fitness Equipment was gelukkig bereid dit apparaat te sponsoren.

SH Fitness Equipment is sinds kort gevestigd in Naaldwijk. De eigenaar, Rob Bernard, is een bekende van onze hersteltrainer Sjaak Brunt, dus het contact was snel gelegd.

SH Fitness Equipment is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in fitnessapparatuur voor de professionele markt. Zij kopen, verkopen en repareren fitness apparaten van bekende merken zoals Lifemaxx, Life Fitness, Technogym en Impulse. De beste fitnessapparatuur voor sportscholen, personal trainers en fysiotherapeuten incl. fullservice onderhoudscontract.

Wij willen SH Fitness Equipment namens S.V. Honselersdijk hartelijk bedanken voor de sponsoring van het leg extension/hamstringapparaat en de balsponsoring. Hopelijk werpen de sponsoractiviteiten vanmiddag zijn vruchten af met 3 punten op Sportpark de Strijphorst.

Tot vanmiddag!

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek