Kerstival: 50 jaar Kerstrad op zaterdag 18 december
woensdag 27 oktober 2021

Dit jaar is het maar liefst 50 jaar geleden dat de eerste editie van het Kerstrad werd georganiseerd. Reden genoeg om groots uit te pakken, zo'n jubileum kunnen we niet ongemerkt aan ons voorbij laten gaan. Vandaar dat we het Kerstrad dit jaar op zaterdag 18 december omtoveren tot het Kerstival. Hiermee zal de Sosefhal als nooit tevoren op z'n kop worden gezet.

De online versie van vorig jaar was gezellig voor de beperkte mogelijkheden in coronatijd, maar we zijn blij om aan te kunnen kondigen dat we dit jaar weer een fysieke editie van het Kerstrad organiseren. In onze eigen Sosefhal gaan we er op zaterdag 18 december weer een dolle boel van maken.

Zoals jullie van ons gewend zijn, gaan we in de komende periode weer uitgebreid naar het Kerstival toeleven. Voor nu vragen we jullie om nog even na te genieten van de legendarische beelden van vorig jaar. De speciale Kersthit van onze eigen Koning Kerstrad mag vanaf nu weer op repeat gedraaid worden, bekijk hieronder nog eens de beelden van deze ongekende hit.

Zeg het etentje met de (schoon)familie af, regel een oppas voor je huisdieren en kinderen, neem voor de zekerheid maandag 20 december een extra vrije dag op en haal je oranje kerstmuts alvast van zolder. Zaterdag 18 december staat vanaf nu met rood omcirkeld in jouw agenda!

Tot zaterdag 18 december, tot Kerstival!

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek