Nieuwe teamfoto voor senioren selectie seizoen 2021/2022
vrijdag 1 oktober 2021

Bij de start van een nieuw seizoen hoort natuurlijk ook een nieuwe teamfoto. Zo ook voor de senioren selectie, die ondanks de ietwat twijfelachtige weersomstandigheden gisteravond door onze fotograaf Koos Ophorst op de foto zijn gezet.

Morgen gaat de senioren selectie met zowel het eerste als het tweede elftal op bezoek bij Voorschoten'97 op jacht naar de eerste overwinningen van dit seizoen. Aan de uitstraling kan het niet liggen, de mannen zien er zoals altijd weer op en top uit!

Hierbij willen we Koos Ophorst bedanken voor de foto en willen we de spelers, trainers, verzorging en begeleiding van de selectie veel succes wensen voor het komende seizoen. Zet 'm op!

Eerste rij: Rik van Schie, Michel van Giesen, Pawel Rubin, Rob van Veen, Max van der Kraan, Nick van der Kraan, Nick Duijvestijn, Nigel Hendriks, Joey Valstar, Tom van Veen en Luke Groeneboom.
Tweede rij: Rick Grootscholten, Joey van Marrewijk, Jorne Persoon, Lars Ammerlaan, Steyn de Bruijn, Barry Botman, Quinten van der Helm, Lance Kooij, Wesley Habes, Stef van der Vlis, Youri Riepe, Milan Vijftigschild en Luuk Boers.
Onderste rij: Jan van Marrewijk, Sjaak Brunt, Nico Bruggeling, Perry Ruinard, Janco Koole, André Lourens, Jasper Steringa, Max Onings, Marina van der Meer, Dick Hendriks en Marcel Bruggeling.

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek