EHBO op ons sportpark
maandag 30 augustus 2021

VEILIG sporten wil iedereen. Ook op onze club. Iedereen doet zijn uiterste best om dit te realiseren. Helaas … wij hebben niet alles in de hand en zit een ongeluk in een klein hoekje.
Gelukkig doe je de meeste blessures af met de bekende natte spons, een slokje water en motiverende woorden van de trainer en leider(s). Soms is dit niet genoeg en is er meer aan de hand. Op dat moment is het fijn als er iemand aanwezig is die weet hoe te handelen en met de EHBO koffer uit de voeten kan.

Deze mensen zoeken we!
Ben jij een EHBO-er of een BHV-er? Laat het weten!

De aangemelde EHBO-ers en BHV-ers zetten we in een WhatsApp groep. Gebeurt er iets op ons sportpark, waarbij hulp nodig is, zie je dat op de app. Ben je toevallig aanwezig op het sportpark (of in de buurt) dan kan jij jouw hulp aanbieden. Je bewijst de geblesseerde speler ermee een grote dienst, dat is zeker!

Hoe meer aanmeldingen, hoe groter de groep. En een inkoppertje … hoe meer we in dergelijke situaties een helpende hand kunnen bieden. Bij FC ’s-Gravenzande werkt het goed, de WhatsApp groep ‘calamiteiten’. Daarom willen wij dit voorbeeld volgen.

Meld je aan door een WhatsApp bericht te sturen naar: Erwin van der Mark op nummer 06-51542374

Advertentie

Prins Group