Herstel-/conditietrainer Sjaak Brunt keert terug op Sportpark de Strijphorst
vrijdag 5 februari 2021

Na een afwezigheid van 2 seizoenen keert herstel-/conditietrainer Sjaak Brunt met ingang van komend seizoen terug op Sportpark de Strijphorst. In de zomer van 2019 nam Sjaak samen met oud-hoofdtrainer Piet Boon afscheid van S.V. Honselersdijk, maar dit afscheid blijkt nu slechts tijdelijk te zijn geweest.

Onder het bewind van Sjaak Brunt wist de senioren selectie van toenmalige trainers Piet Boon en Frank van Zijl zowel op fysiek als conditioneel vlak grote stappen te zetten, wat uiteindelijk bijdroeg aan de promotie naar de eerste klasse. Na het vertrek van Sjaak werd dit op uitstekende wijze voortgezet door Wouter de Kok met de gelijknamige fysiopraktijk. Helaas kon de samenwerking met Wouter door omstandigheden niet voortgezet worden. We willen Wouter de Kok hierbij bedanken voor de fantastische inzet tijdens de afgelopen seizoenen.

Na 2 oranje-loze seizoenen bij HVC'10 keert Sjaak Brunt nu dus weer terug op Sportpark de Strijphorst als herstel-/conditietrainer van de senioren selectie. De TC van S.V. Honselersdijk is verheugd dat de samenwerking met Sjaak een vervolg krijgt, hopelijk kunnen we wederom gezamenlijk op diverse vlakken mooie stappen maken.

Advertentie

jem-id