S.V. Honselersdijk neemt na 10 seizoenen afscheid van trainer Frank van Zijl
donderdag 21 januari 2021

Na 10 uiterst succesvolle seizoenen neemt S.V. Honselersdijk komende zomer afscheid van trainer Frank van Zijl. Vanaf het seizoen 2011/2012 was Frank de trainer van ons tweede elftal. Onder leiding van Frank wist het tweede elftal uiteindelijk op te klimmen tot de reserve eerste klasse, een ongekend mooie prestatie als je ziet waar het avontuur 10 jaar geleden mee begon.

Toen Frank van Zijl in 2011 samen met hoofdtrainer Piet Boon zijn handtekening bij S.V. Honselersdijk zette, zag het selectievoetbal bij de Honselersdijkers er totaal anders uit. Door de ambitieuze, maar vooral ook plezierige aanpak van de trainers Piet en Frank steeg zowel het eerste als het tweede elftal meerdere malen boven zichzelf uit. De diverse promoties gingen hand in hand met een grote dosis voetbalplezier, wat het elftal van Frank nagenoeg altijd uitstraalde.

De TC van S.V. Honselersdijk heeft na 10 mooie seizoenen besloten om volgend jaar voor een andere invulling van de trainersfunctie van het tweede elftal te gaan, maar wil benadrukken dat het met veel plezier en trots terugblikt op de samenwerking met trainer Frank van Zijl.

We bedanken Frank van Zijl voor de prachtige jaren bij S.V. Honselersdijk. We zijn dankbaar voor de mooie hoogtepunten die we samen hebben mogen vieren en hopen dat de omstandigheden het toelaten om aan het einde van dit seizoen op een gepaste wijze afscheid van elkaar te nemen!

We blikken hieronder met wat foto's terug op de afgelopen 10 jaar onder leiding van trainer Frank van Zijl.

Advertentie

IPS