De ‘Oranjeclub van 100’ schenkt extra verdedigers
donderdag 14 januari 2021

Voor wie het nog niet kent, de oranjeclub van 100 is een club die particuliere sponsors werft. Deze sponsors betalen jaarlijks €100,-. Het geld wordt besteed aan extraatjes, zoals een leuke activiteit of handige trainingsmaterialen.

Vorig seizoen zijn nieuwe reserveshirts aangeschaft. Dit seizoen stond een leuke activiteit op het verlanglijstje, maar Corona gooide roet in het eten. Daarom richt de ‘Oranjeclub van 100’ zich nogmaals op het aanschaffen van materiaal.

Bij de TC, coördinatoren en trainers zijn ideeën opgehaald die voor een nog leukere en leerzamere training kunnen zorgen. Daar hoefden ze niet lang over na te denken: vrije trap poppen!
Elke speler vindt het leuk om een vrije trap te nemen. Vrijwilligers die de rol van ‘vrije trap pop’ op zich nemen, is lastiger. Met een set (van 6) vrijetrap poppen kunnen brede en smalle muurtjes neergezet worden. Zo zorgt S.V. Honselersdijk dat er nog meer vrijetrap specialisten komen.

Op maandag 11 januari heeft de ‘Oranjeclub van 100’ de vrije trap poppen aan de teams overhandigd die als eerste het veld op gingen: JO17-1 en JO17-2. Er werd direct met veel plezier gebruik van gemaakt. De vrijetrap poppen worden in het ballenhok opgeslagen, zo kunnen alle teams er gebruik van maken.

De ‘Oranjeclub van 100’ wenst de spelers veel plezier met de vrijetrap poppen en hoopt aan meer goede ideeën een bijdrage te kunnen leveren.

Vind jij het ook leuk om een bijdrage te leveren aan extraatjes voor de club?
Wordt dan nu lid van de ‘Oranjeclub van 100’ door onderstaande gegevens naar Oranjeclubvan100@svhonselersdijk.nl te mailen:
- Voornaam
- Achternaam
- Adres
- Postcode
- Plaats
- Telefoonnummer
- E-mailadres

Binnen 2 weken nemen we contact met je op.

Bedankt namens de ‘Oranjeclub van 100’,
Moek van der Meer en Kim van Zanten

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek