Donderdag deadlinedag - Zorg dat je op tijd bent
donderdag 17 december 2020

Vandaag is de laatste kans om de Family Treffers Vreetbox te bestellen en je in te schrijven voor de Kerstrad TOTO. Vandaar dat we deze donderdag kunnen bestempelen als "deadlinedag". Zorg ervoor dat je op tijd bent met jouw bestelling en/of inschrijving, gesloten is gesloten en te laat is te laat.

Family Treffers Vreetbox
Het is nog mogelijk om vandaag de hele dag door de Family Treffers Vreetbox te bestellen via www.kerstrad.nl, om precies 0:00 uur sluit de verkoop. Door de Family Treffers Vreetbox te bestellen weet je zeker dat je ook goed voor de innerlijke mens zorgt tijdens het Kerstrad. Tussen alle versnaperingen door is het belangrijk om een goede bodem te leggen, daar is dit de ideale oplossing voor!

Kerstrad TOTO
Ben jij de beste voetbalkenner van Honselersdijk en omstreken? Laat het maar zien! Door het formulier van de Kerstrad TOTO vandaag voor 20:00 uur in te vullen maak je kans op €50,- en een mooie Kerstrad prijs. Voorspel de 5 wedstrijden het beste en laat aan je vrienden, collega's en teamgenoten zien dat jij het meeste voetbalverstand hebt!

Zorg ervoor dat je op tijd bent voor de Family Treffers Vreetbox en de Kerstrad TOTO, dan ben je optimaal voorbereid voor de grote dag van het Kerstrad.

Tot zaterdag, tot Kerstrad.

Advertentie

jem-id