Knallende afsluiter voor het Kerstrad: Bass Chaserz
donderdag 17 december 2020

Het wordt met nog 2 dagen te gaan tijd om langzamerhand wat meer details van het programma prijs te geven aan alle Kerstrad-liefhebbers. Totaal tegen de verwachting in beginnen we hierbij met de afsluiter van het programma. Waar normaal gesproken het dak van de Sosefhal af zou vliegen door de dansende menigte, zal tijdens dit Kerstrad menig woonkamer in Honselersdijk verbouwd worden. Niemand minder dan Bass Chaserz sluit namelijk het Kerstrad 2020 af met een live optreden.

In de huidige corona-periode zijn de mogelijkheden tot optreden voor de artiesten uiteraard schaars en dus zal Bass Chaserz zaterdag rond de klok van 21:00 uur alles uit de kast halen om het Kerstrad knallend af te sluiten. Hiermee komt het Kerstrad in een illuster rijtje van festivals als Dance Valley, ADE en Dominator te staan.

Het live-optreden van Bass Chaserz wordt volledig mogelijk gemaakt door HardFestival van Jerry de Brabander. Waar het Westlandse bedrijf doorgaans rond deze tijd door de welbekende kleding overal terug te vinden is op de grootste evenementen, zorgt het nu voor de eindshow van het Kerstrad. Hierbij willen we HardFestival bedanken voor het mogelijk maken van dit live-optreden, we hopen dat jullie er klaar voor zijn.

Tot zaterdag, tot Kerstrad!

Advertentie

Van der Meer verzekeringen