Inschrijving Feyenoord Trainingsmodule bij S.V. Honselersdijk van start
zaterdag 5 december 2020

De inschrijving voor de Feyenoord Trainingsmodule bij S.V. Honselersdijk is geopend. Vanaf zondag 14 maart 2021 kan jij tien weken lang trainen onder leiding van Feyenoord-trainers op Sportpark De Strijphorst. Wacht niet te lang en verzeker jezelf van een plaats!

Klik hier voor meer informatie of om direct in te schrijven.

Trainen op de Feyenoord-manier
Tijdens de tien weken durende module train jij als een echte Feyenoord-speler, volgens de visie van Feyenoord Academy. Door het trainen van verschillende voetbalaspecten zoals je techniek, passing en positiespel, krijg jij de kans om een grote stap te zetten in jouw ontwikkeling als voetballer.

De trainingen staan onder leiding van ten minste één oud-speler van Feyenoord. Hij heeft een programma op maat samengesteld, waardoor jij je kwaliteiten optimaal kan verbeteren.

Compleet voetbalpakket
Als je traint als een Feyenoord-speler, heb je natuurlijk ook een officieel tenue nodig. Daarom krijg je van ons een officieel Feyenoord Soccer Schools-kledingpakket van adidas, bestaande uit een shirt, broek en kousen. Om het pakket compleet te maken ontvang je bovendien een Feyenoord-bidon en aan het einde van de trainingscyclus een persoonlijk deelnamecertificaat

Zorg dat jij er vanaf zondag 14 maart 2021 bij bent en meld je aan! Meer informatie, inclusief inschrijven en alle trainingsdata vind je hier.

Voor meer informatie, kan je bellen met Ab van Dijk, 06-52022350.

Advertentie

Sosef & v/d Knaap