AD Westland: "Niet getreurd, het Kerstrad gaat dit jaar gewoon door"
maandag 23 november 2020

Vandaag is het Kerstrad terug te vinden in in de krant! In de rubriek "golfbrekers" van het AD Westland is te lezen hoe het Kerstrad in deze bijzondere periode toch voor een feestelijke stemming in Honselersdijk en omstreken weet te zorgen.

Het Ministerie van Feest legt in het artikel uit dat het juist een mooie uitdaging is om in deze periode toch een evenement te organiseren. Met de speciale KerstKrat wordt het ultieme Kerstrad-gevoel bij de mensen thuis bezorgd. In de thuisbox zit onder meer het speciaal gebrouwen Kerstrad bier, een fles wijn en diverse Kerst-attributen die normaal gesproken door de volle Sosefhal worden verspreid.

Website
In het artikel wordt ook de lancering van de speciale Kerstrad-website besproken. Afgelopen vrijdag is de website www.kerstrad.nl gelanceerd, hierop wordt er toegeleefd en afgeteld naar de grote dag van het Kerstrad. Naast de verkoop van de loten en KerstKratten zijn op de website diverse rubrieken te vinden.

Er wordt hierbij met iedereen rekening gehouden. Zo is er voor de vaste bezoekers een uitgebreide pagina over de historie van het Kerstrad en worden de welbekende dagjesmensen Kerstrad-wegwijs gemaakt met een speciale informatiewijzer.

Het hoofddoel van de website en de organisatie van het Kerstrad is om alle Honselersdijkers in deze tijd zonder voetbal en fysieke evenementen op veilige afstand bij elkaar te brengen: "Allemaal zetten we ons beste beentje voor, we zien het als een uitdaging."

Lees hieronder het gehele artikel over het Kerstrad, dat vandaag in het AD Westland staat.

Advertentie

Zoomin'