Kerstrad.nl is live: bestel jouw loten en KerstKrat!
vrijdag 20 november 2020

We zijn live! De speciale Kerstrad-website is zojuist officieel gelanceerd. Op de website www.kerstrad.nl is het mogelijk om jouw loten voor het rad en jouw KerstKrat te kopen. Er zullen tijdens het traditionele rad 8 normale en 4 superrondes gedraaid worden door het presentatieduo Rob & Mark, dus zorg dat je op tijd bent met jouw bestelling. OP = OP!

Naast de loten- en KerstKrat-verkoop nemen we iedereen met een oranje (voetbal)hart mee in de intense voorbereiding op het Kerstrad 2020. Voor zowel onze vaste bezoekers als voor de welbekende dagjesmensen zijn er verschillende rubrieken waarin we jullie meenemen naar het ultieme Kerstrad-gevoel. De trouwe bezoekers genieten van een uitgebreide pagina over de Kerstrad-historie, terwijl er voor de dagjesmensen een informatiewijzer te vinden is.

KerstKrat
De KerstKrat is dusdanig ingericht dat er per thuisbox 4 personen kunnen genieten van de Kerstrad-sfeer. In het pakket zitten onder meer het speciaal gebrouwen Kerstrad bier, een heerlijke fles wijn, uitgebreide borrelhapjes van Slagerij Groenewegen, een cadeaubon en wat vitamines. Daarnaast wordt de KerstKrat aangevuld met diverse attributen om er ook thuis een feest van te maken, waaronder de gebruikelijke kerstmutsen.

Let op: er is maar een beperkt aantal KerstKratten beschikbaar! Zorg dus dat je op tijd een KerstKrat bestelt, voor je het weet loop je de thuisbox om te genieten van het ultieme Kerstrad-gevoel mis...

Sponsoring
Een aangepast Kerstrad vraagt ook om aangepaste sponsormogelijkheden. Sterker nog, de sponsormogelijkheden zijn ten opzichte van voorgaande edities van het Kerstrad flink uitgebreid. Het sponsoren voor een geldbedrag, een (super)ronde of prijzen voor het rad blijft net als andere jaren mogelijk.

Nieuw dit jaar zijn de mogelijkheden om het Kerstrad te steunen met bedrukken van attributen in de KerstKratten, reclame in het programmaboekje en/of reclame tijdens de live-uitzending van het Kerstrad. Op onze website leggen we alle sponsormogelijkheden uitgebreid uit. Dit doen we onder het motto: "Steunt u het Kerstrad? Alleen samen houden we het rad draaiende!"

Veelgestelde vragen
Ik heb een prijs gewonnen, wat nu? Ik ben eruit gegooid door de beveiliging, kan ik weer terug naar binnen? Dit is zomaar een greep uit de meest gestelde vragen voor het Kerstrad 2020. Een aangepaste vorm van het Kerstrad zorgt voor een heel scala aan vragen, vragen die we natuurlijk met alle plezier beantwoorden.

We hebben de meest gestelde vragen alvast voor je op onze website gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met het Ministerie van Feest via ministerievanfeest@kerstrad.nl.

Bekijk de zojuist gelanceerde Kerstrad-website snel, we zien je daar!

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek