Zaterdag 14 november: Online bier- & wijnproeverij
vrijdag 6 november 2020

Na de eerder georganiseerde online pubquiz en "Waar valt de bal?" is het in de tweede voetballoze periode van dit jaar tijd voor een nieuw online evenement. Op zaterdagavond 14 november om 20:00 uur organiseren S.V. Honselersdijk en Café Bij 't Hof een online bier- en wijnproeverij, in combinatie met een online quiz. Hieronder lees je hoe jouw zaterdagavond er op 14 november uit komt te zien!

Het ultieme kantine- en kroeggevoel is een groot gemis in deze tijd, vandaar dat het hoog tijd is om de Honselse gezelligheid bij de deelnemers thuis in de woonkamer te brengen. Voor €20 per persoon beschik je op zaterdag 14 november over een bier- of wijnpakket voor 2 of 4 personen, dat is alles wat je nodig hebt om op afstand ouderwets een avondje met elkaar te genieten.

Bier- & wijnpakketten
Voor de online bier- & wijnproeverij worden er speciale bier- en wijnpakketten samengesteld door Café Bij 't Hof. Naast de speciale versnaperingen zitten er diverse bijpassende (borrel)hapjes in de pakketten, die te bestellen zijn voor 2 of 4 personen. De wijnliefhebbers hebben de keuze uit witte wijn, rode wijn of rosé.
Tijdens de proeverij krijgen de deelnemers uitgebreid uitleg over de speciaalbieren, wijnen en (borrel)hapjes die in het pakket zitten. Naast de uitleg doen alle deelnemers mee aan een online quiz, waardoor het nog wel eens een fanatieke avond kan gaan worden!

De pakketten zijn op zaterdag 14 november af te halen bij Café Bij 't Hof, maar je kunt er ook voor kiezen om je bierpakket tegen een extra tarief van €5,00 thuis te laten bezorgen.

Bestel jouw bier- of wijnpakket nu!
Het is mogelijk om jouw bier- en/of wijnpakket voor €20 per persoon online te bestellen via onderstaand formulier. Zorg ervoor dat je alle benodigde gegevens invult. Indien je jouw pakket graag thuis wil laten bezorgen, zorg dan dat je het juiste adres opgeeft waar je op zaterdag 14 november deelneemt aan de proeverij.

BESTEL HIER JOUW BIER- OF WIJNPAKKET

Daarnaast is het ook mogelijk om bier- en/of wijnpakketten te bestellen bij Café Bij 't Hof, namelijk door contact op te nemen via +31630005838, info@cafehof.nl of via Facebook Messenger.

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je binnen een dag een bevestigingsmail. In aanloop naar het online evenement op zaterdag 14 november ontvang je op hetzelfde e-mailadres een e-mail met meer informatie over de manier waarop je online inschakelt voor de ouderwets avondje vol met Honselse gezelligheid.

Blijf thuis, blijf online
We willen alle deelnemers aan dit online evenement vragen om zich aan de geldende corona-maatregelen te houden. Het evenement is dusdanig georganiseerd dat je je woonkamer op zaterdagavond 14 november niet hoeft te verlaten. Blijf lekker thuis en laat je online verrassen met de Honselse gezelligheid van de bier- & wijnproeverij en de bijbehorende quiz.

We zien jullie graag allemaal vanachter jullie beeldscherm terug op zaterdagavond 14 november om 20:00 uur, tot dan!

Advertentie

Van der Meer verzekeringen