Voetballoze dagen... nog maar 20 dagen
zondag 19 juli 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging of andere wetenswaardigheden over onze fijne vereniging. Deze serie ("uit de oude doos" dan wel "voetballoze dagen") gaat, hopen wij, op zijn einde lopen. Gelukkig nog maar 20 dagen tot 8 augustus, dan start de training van de selectie!

Vandaag gewoon maar eens een plaatje en zonder praatje. Maakt u maar het praatje via ons old-school gastenboek. Heeft nagenoeg geen enkele voetbalvereniging meer op haar website. Wij wel! En potverdorie, WAT EEN SCHIT-TE-REND VOETBAL-SHIRT! Waar is deze nog te koop? Gewoon de clubnaam voluit op de borst. Zou graag zien dat deze ook via Ab bij de andere shirts in de kantine word opgehangen.

Ook een aardige foto in uw archief? Schiet op! we stoppen op 8 augustus. Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Meer informatie daarbij mag, denk bijvoordeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Advertentie

Sosef & v/d Knaap