Voetballoze dagen... nog maar 26 dagen
maandag 13 juli 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging of andere wetenswaardigheden over onze fijne vereniging. Deze serie ("uit de oude doos" dan wel "voetballoze dagen") gaat, hopen wij, op zijn einde lopen. Gelukkig nog maar 26 dagen tot 8 augustus, dan start de training van de selectie!

Vandaag een inzending van wederom een vrijwilliger van het eerste uur. Doorgekregen van zijn vader waarschijnlijk. De inzending is van jeugdtrainer Erwin Bouwman ("Ballack" wordt hij ook wel eens genoemd). Foto is van de D1 seizoen 2006-2007 spelend destijds in de hoofdklasse. Feitje (misschien met dank aan de trainer, maar dat laat de webredactie in het midden): 6 spelers zijn/ waren dit seizoen actief in de selectie. Echt waar!

De namen: Tom van Veen, Mike Thoen, Robbin Westein, Nando Kok, Branco Kok, Joey Brouwer, Jordy van der Wilk, Youri Bakker, Timothy Le Duc, Job Verdonschot, Lex Bimmel, Lars Ammerlaan, Maarten van der Want (keeper). Begeleiding van links naar rechts: Toon Brouwer, Erwin Bouwman, Fred Ammerlaan.

Maar waarom zo een groot reclamebord erbij? En wat een treurige slecht doelgebied met dat lange gras. Wel mooi authentiek. Romantiseren, fantanseren en vooruit kijken hoort ook bij voetbal.

Ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Meer informatie daarbij mag, denk bijvoordeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek