Voetballoze dagen... 3 juli
vrijdag 3 juli 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging of andere wetenswaardigheden over onze fijne vereniging.

Vandaag een dankjewel voor de inzending van Patrick van der Ende als sinds jaar en dag lid van onze vereniging en momenteel jeugdtrainer. We zien de E1 als kampioen in het seizoen 1984-1985. Boven, v.l.n.r.: Stefan van Dijk (de wielrenner), Robert van der Ende, Gert-Jan Sosef, Corno Sosef, Frans Braat, Richard Zavaros. Zittend vlnr: Rendy van der Ende, Richard van Dijk, John Nederpelt, Ramon de Zoete en liggend Ron Arensman. De leider was de heer Zavaros (minder zichtbaar). Mooie retro shirts met aparte kousen. Wie weet waar de foto genomen zou kunnen zijn?

Ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Meer informatie daarbij mag, denk bijvoordeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Advertentie

Zoomin'