Voetballoze dagen... 27 juni
zaterdag 27 juni 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden of foto's van teams van onze vereniging of andere wetenswaardigheden over onze fijne vereniging.

Vandaag een stokoude foto waardoor we niet eens meer weten welk team is zal zijn geweest. We denken: de B1 van het seizoen 1964-1965. Op het kasteel uiteraard. De namen? Bovenste rij: Jos Boeters, Nol Duijvestein, Arie Stoorvogel, Jaap van der Kruk en Jens Valk (van de winkel). Onder: Arie van der Lee, Wim van der Valk, Jan van Dijk, Dick Koppenol, Fred Rietdijk, Flip van der Gaag.

Ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Meer informatie daarbij mag, denk bijvoordeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl.

Blijf gezond.

Advertentie

Van der Meer verzekeringen