Voetballoze dagen... 5 mei
dinsdag 5 mei 2020

Het zijn momenteel helaas voetballoze dagen... Een extra pittige tijd voor de voetballiefhebbers onder ons, maar dit geeft ons wel de gelegenheid om terug te blikken op een aantal wedstrijden van ons eerste elftal of teamfoto's met een verhaal.

5 Mei is normaal gesproken geen gangbare voetbaldag en daarom eindelijk een teamfoto. Dit maal ingezonden door Jerry van der Meer, oud selectiespeler en nu begeleider bij S4. We tonen u een foto van de C1 uit het seizoen 1991-1992. De mannen / jongens op de foto zijn van boven naar beneden en van links naar rechts: Martien Olsthoorn (trainer/ leider), Robert Olsthoorn, Kevin Olsthoorn, Richard Olsthoorn, Wouter Westeijn, Barry Noordermeer, Ruud van der Meer, Joseph Keck (trainer) / Gerben Kraft, Maurice van der Ende, Omar Ouladlarrbi, Theo Zuyderwijk (leider), Martin van Schie, Ferry Broch, Bart van Schie en Jerry van der Meer.

Maar hoe verzin je het: 4 maal "Olsthoorn" naast elkaar opstellen. Hij is goed! Shirtsponsor was oud-voorzitter van onze vereniging Jaap Koole en destijds eigenaar van DACE Kassenbouw. Mooi retro zo een groot wit vlak op je shirt.

De speeldagen in de maanden mei, juni, juli worden uiteraard schaarser en daarmee de terugblikken op wedstrijden van het eerste op exact dezelfde datum dus ook.

We trachten daarom om "foto's uit de oude doos" te tonen. Heeft u ook een aardige foto in uw archief? Stuur een teamfoto van een s.v. Honselersdijk team. Graag voorzien van het seizoen en het betreffende team. Gewoon zoeken in je archief, smartphone erboven houden en fotograferen.

Elke informatie daarbij is wenselijk, maar niet noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan: de (bij)namen van de spelers, trainers, begeleiders op de foto, de locatie waar de foto is genomen, de eindstand van dat team in het betreffende seizoen etc. etc. De foto het liefst in een voldoende groot formaat en fraaie kwaliteit. Inzendingen kunnen naar webredactie@svhonselersdijk.nl. Tot morgen en,

Blijf gezond.

Advertentie

Van der Meer verzekeringen