Dag 6 – Een geslaagd trainingskamp!
donderdag 9 januari 2020

Deze dag staat in het teken van de terugreis naar het thuisland. Ondanks het geslaagde trainingskamp is het ook altijd weer fijn om naar huis te gaan en het normale leven weer op te pakken.

Deze terugreisdag had een perfecte planning en begon om 09:00 uur, zoals gebruikelijk, gezamenlijk aan de ontbijttafel. Na het ontbijt kreeg iedereen de gelegenheid om in alle rust de koffers te pakken. Men werd verwacht om 12.00 uur zijn of haar kamer te verlaten alvorens de bus om 12.30 uur de bus vertrok vanuit Benidorm naar het vliegveld van Alicante. Zoals het gehele trainingskamp verliep dit ook vlekkeloos en zaten we allemaal in de bus voor de, 45 minuten durende, busreis.

Terwijl we ons op de AP-7 door het dorre Spaanse landschap begaven, namen verschillende personen de gelegenheid om de microfoon te pakken om een woordje te doen. Als eerste nam onze hoofdtrainer het woord om te benadrukken dat het een geslaagd trainingkamp was. Met een mix van trainingen en plezier is er een goede basis gelegd voor hopelijk een goede 2de seizoenshelft. André bedankte iedereen die dit trainingskamp mogelijk heeft gemaakt en vroeg een applaus voor de aanwezige organisatoren. Na André was het, in dit jaar aftredend, voorzitter Erik Sosef, die het woord nam. Hij heeft op uitnodiging van de selectie vele trainingskampen mogen ervaren met een inkijk in het selectievoetbal bij s.v. Honselersdijk. El Presidente gaf aan hier dankbaar voor te zijn en benadrukte dat hij het een trainingskamp in deze vorm een “must” vindt. Afsluitend nodigde hij de selectie uit voor de nieuwjaarsreceptie van donderdag 9 januari om 20:30 uur. Uiteraard zal de selectie na de donderdagavondtraining hierbij aanwezig zijn, om te proosten op een succesvol 2020. Het vervolg van deze busreis was het Marcus Post die met een stukje stand-up-comedy de tijd plezierig invulde en de lachers op zijn hand kreeg.

Éénmaal aangekomen op het vliegveld was het een emotioneel weerzien van Rik van Schie en Brian Valstar met hun vermiste koffers. Hopend op nog zo’n weerzien in Nederland checkte zij net als de rest van de groep in. Na een soepel verlopen vlucht landde het vliegtuig om 17.00 uur op Rotterdam-The Hague Airport. Een bus stond de groep op te wachten om het laatste stukje van de reis te voltooien naar het vertrouwde Honselersdijk. De bus werd gesponsord door een zelf liever niet genoemde sponsor. Desondanks wel heel erg bedankt voor het sponsoren!

Dit trainingskamp was weer een succes! De selectie is zeer dankbaar en beseft al te goed dat dit mogelijk wordt gemaakt door velen die de club een warm hart toedragen. Namens de selectie wil ik de vereniging en de Club van Honsel bedanken die dit trainingskamp, naast de eigen bijdrage van de spelers, financieel mogelijk maken. Daarnaast waren er weer verschillende sponsoren die shirtjes beschikbaar stelde om de selectie elke dag uniformiteit uit te laten stralen. Dit werd mogelijk gemaakt door KUBO, Blue10, Batenburg Bedrijfshuisvesting, Workspecialist Uitzendbureau, Telako Techniek, Mark de Wijs en Randstad Bromelia’s. Heel erg bedankt hiervoor! Bovendien wil ik iedereen bedanken die hebben bijgedragen aan de organisatie van dit geweldige trainingkamp bestaande uit de spelersraad, stafleden en de vereniging. Tot slot wil ik nog de personen bedanken die schuil gaan achter de pseudoniem “Anton”. Iedere dag vatte zij mooi samen in een verslag om de achterblijvers en geïnteresseerde volgers op de hoogte te houden. Top gedaan mannen!

Trotse aanvoerder,
Marcel Bruggeling

Advertentie

Sosef & v/d Knaap