Sinterklaas op bezoek bij S.V. Honselersdijk
dinsdag 3 december 2019

Afgelopen vrijdag heeft Sinterklaas samen met zijn pieten een bezoek gebracht aan Sportpark de Strijphorst. De jeugdspelers van de JO9 en de Mini's begonnen de avond met diverse spelletjes op het hoofdveld onder leiding van de pieten en spelers van de senioren selectie.

Na de spelletjes in de buitenlucht mochten de kinderen even opwarmen in de kantine met wat te drinken en wat lekkers erbij. Uiteraard volgde hierop het grote onthaal van Sinterklaas, die met de boot in de Strijp aanmeerde. Eenmaal in de kantine aangekomen nam Sinterklaas plaats op zijn stoel en kregen de kinderen een mooi cadeautje van de Sint en zijn pieten.

Niet alleen de spelers van de senioren selectie waren aanwezig tijdens het bezoek van Sinterklaas aan ons sportpark, ook hoofdtrainer André Lourens was van de partij. Uiteraard werd André nog even door de Sint naar voren geroepen, waarna ook hij een mooie S.V. Honselersdijk-sjaal mocht ontvangen.

Na het zingen van enkele Sinterklaasliedjes werd de goedheiligman weer uitgezwaaid en konden alle kinderen met een lach op hun gezicht huiswaarts keren!

Advertentie

Sosef & v/d Knaap