Online Superronde van het Kerstrad: koop nu loten!
donderdag 5 december 2019

Nog een kleine drie weken wachten totdat het feest op het Honselse Kerstrad weer los zal barsten. Net als vorig jaar geven we alvast een voorproefje voor de grote dag zelf door een Online Superronde te organiseren. De speciale superronde heeft dit jaar bijzonder mooie prijzen, die tijdens de online trekking op Facebook op donderdag 19 december onder de deelnemers verloot zullen worden.

De prijzen
Net als vorig jaar zijn er mooie superprijzen beschikbaar gesteld voor de Online Superronde door diverse sponsoren. Onderstaande prijzen zijn te winnen bij de Online Superronde van het Kerstrad:
1e prijs - 4x comfort lounge bij Feyenoord - FC Groningen t.w.v. €250 - Sponsor: Heineken
2e prijs - 4x Business Seats bij ADO - Vitesse t.w.v. €250 - Sponsor: ADO Den Haag
3e prijs - Diner voor 2 personen bij GRK&ZO t.w.v. €125 - Sponsor: Bluesport
4e prijs - Kinderfiets t.w.v. €350 - Sponsor: Vincent Vis Tweewielers
5e prijs - Sporthorloge t.w.v. €100 - Sponsor: Sligro
6e prijs - Warme Winter Sauna Deal t.w.v. €50 - Sponsor: Avilas

Wat kost een lot in de online superronde?
Een lot is te koop voor €10 per stuk. Hier zit wel een maximum van 4 loten per persoon aan, om de loterij toegankelijk te houden voor alle leden/vrijwilligers van S.V. Honselersdijk.

Hoe kun je een lot kopen?
Je kunt een lot kopen middels een formulier op de volgende pagina: KOOP HIER LOTEN. Vul dit formulier in met je gegevens en ontvang binnen een paar dagen een e-mail met betaalgegevens om de bestelde loten af te rekenen. De lotnummers worden willekeurig toegekend en zullen na de betaling van de loten per mail toegestuurd worden. Let wel op: OP = OP, dus wees er snel bij om mee te doen aan de Online Superronde!

Waar is de trekking op donderdag 19 december te volgen?
Bij de trekking zal er een livestream opgezet worden op het Facebook-account van S.V. Honselersdijk. Via deze livestream is de trekking, uiteraard met het traditionele rad, te volgen en worden direct ook de winnaars bekend gemaakt. Na afloop van de Online Superronde zullen alle prijswinnaars op de website bekend gemaakt worden.

Nogmaals: zorg dat je op tijd de loten bestelt, zodat je verzekerd bent van deelname aan de online superronde voor het Kerstrad 2019. OP = OP!

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek