André Lourens ook volgend seizoen hoofdtrainer van S.V. Honselersdijk
vrijdag 29 november 2019

Hoofdtrainer André Lourens zal ook volgend seizoen het eerste elftal van S.V. Honselersdijk onder zijn hoede nemen. De verbintenis van de hoofdtrainer werd afgelopen dinsdag verlengd, waardoor er al vroeg een stabiele basis voor het seizoen 2020/2021 is gelegd.

Naast André heeft ook Frank van Zijl, trainer van het tweede elftal en tevens assistent van André, aangegeven dat hij volgend jaar actief zal zijn bij de selectie van S.V. Honselersdijk. Uiteraard is zowel het bestuur als de TC van S.V. Honselersdijk blij met dit positieve nieuws. Met het oog op de belangrijke kraker tegen VELO van aankomend weekend kan het positieve nieuws rondom de trainersstaf wel eens voor het gewenste duwtje in de goede richting zorgen.

Het huidige seizoen kent onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer André Lourens een wisselvallige start, mede door het grote aantal blessuregevallen worden goede resultaten afgewisseld met nederlagen. Momenteel staat het eerste elftal op de 11e plek van de ranglijst in de eerste klasse.

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek