Geslaagde sponsoravond voor JO19-1
maandag 25 november 2019

Afgelopen vrijdagavond stond voor de JO19-1 o.a. in het teken van het bedanken van de sponsors. De JO19-1 komt momenteel uit in de 1e klasse en staat met 21 punten uit 7 wedstrijden bovenaan en zijn daarmee volop in de strijd voor het ‘winterkampioenschap’. Daarnaast heeft de JO19-1 ook al een aantal bekerrondes overleefd en het wachten is nu op de volgende tegenstander. Tot slot hebben ook de diverse oefenwedstrijden tegen verschillende teams uit de hoofdklasse in de afgelopen maanden mooie resultaten opgeleverd.

Uiteraard kan het presteren én het presenteren (qua kleding) van een elftal niet zonder sponsors. De JO19-1 is daarom ook verheugd dat de club er in is geslaagd om een hoofdsponsor te vinden die bereid is geweest om de JO19-1 qua aankleding (tenues, trainingspakken en tassen) geheel in het nieuw te steken: Wim de Voeght B.V. Metaalhandel: al meer dan zestig jaar een begrip in Westland en omstreken in het actief milieuvriendelijk recyclen van ijzer en metaalafval, met als specialisme het in- en verkopen van oud ijzer en metalen, autowrakken, accu’s en glas.
Door o.a. het overhandigen van bloemen en een elftalfoto werd Wim de Voeght hiervoor bedankt.

Na de diverse overige ‘bedankjes’ werd de avond sfeervol voortgezet onder het genot van een hapje, drankje én geslaagde pubquiz.
Ook Davy Jansen Schilderwerken, De Club Van Honsel, S.V. Honselersdijk én familie Onings (locatie van de avond) worden bij deze nogmaals bedankt voor het mede mogelijk maken van deze geslaagde avond.

Advertentie

Zoomin'