Vrijdag 29 november: Sinterklaas op S.V. Honselersdijk
donderdag 21 november 2019

Het kan niemand ontgaan zijn dat Sinterklaas samen met zijn zwarte pieten inmiddels weer in het land is aangekomen. Uiteraard keert de Sint niet terug naar Spanje voordat hij langs is geweest op Sportpark de Strijphorst. Volgende week vrijdag zal de goedheiligman samen met de zwarte pieten een bezoek brengen aan S.V. Honselersdijk.

Alle voetballers van de Mini's en de JO9-elftallen zijn uitgenodigd om bij dit Sinterklaasfeest aanwezig te zijn. Op vrijdag 29 november 2019 verwachten we jullie om 18.15 uur in de kantine van de vereniging. Samen met de Zwarte Pieten gaan we spelletjes doen op het sportpark van S.V. Honselersdijk.

Om ongeveer 19.45 uur verwachten we Sinterklaas bij de steiger aan de Valkehorst. Ook je ouders, broers en zussen mogen mee om de Sint te verwelkomen. Net zoals vorig jaar mogen de ouders de kantine niet meer in als Sinterklaas op bezoek is. De ouders kunnen bij de buitenbar onder het genot van een lekker warm drankje op hun kind wachten.

Kom verkleed als zwarte piet, dan maken we er met z’n allen een groot feest van. Bij slecht weer is er een alternatief programma, houd hiervoor het gastenboek op de site van SVH in de gaten. Rond 20.30 uur is het afgelopen en voor de veiligheid moet ieder kind opgehaald worden.

Advertentie

Prins Group