Komende zaterdag de laatste bardienst van Toos Slaman (79)
donderdag 10 oktober 2019

Een bekender gezicht in de kantine van S.V. Honselersdijk kunnen we ons bijna niet voorstellen. Toos Slaman heeft ruim 37 jaar lang bardiensten gedraaid tijdens de late uren van de zaterdagmiddag, iets wat ze altijd met veel plezier heeft gedaan. In november mag Toos maar liefst 80 kaarsjes uitblazen op haar verjaardag, waarbij zij heeft aangegeven dat dit een mooi moment is om te stoppen als barvrijwilliger.

Uiteraard willen we Toos uitgebreid bedanken voor haar tomeloze inzet voor de vereniging, zo'n trouwe vrijwilliger kom je zelden tegen. Komende zaterdag zal Toos van 16:00 uur tot 19:00 uur haar laatste bardienst draaien met haar 'vaste cluppie' in de kantine van S.V. Honselersdijk. We nodigen hierbij iedereen van harte uit om Toos persoonlijk te komen bedanken voor alle goede zorgen van de afgelopen 37 jaar. Laten we er met z'n allen voor zorgen dat Toos een onvergetelijke laatste bardienst zal draaien op onze vereniging!

We hebben de afgelopen 37 jaar met Toos vele hoogtepunten mogen beleven, maar het mooiste moment was misschien toch wel de keer dat Toos het voor elkaar had gekregen om toenmalig Burgemeester Van der Tak een bardienst mee te laten draaien. Nadat Toos een lintje had ontvangen als ‘lid van de Orde van Oranje Nassau’, vroeg zij de Burgemeester of hij zelf goede voorbeeld kon komen geven om nieuwe barvrijwilligers te werven. En prompt stond daar enkele weken later, zonder dat iemand anders ervan wist, de Burgemeester achter de tap in de Honselse kantine.

We wensen Toos een hele fijne laatste bardienst toe komende zaterdag en hopen haar na haar afscheid uiteraard nog regelmatig terug te zien op S.V. Honselersdijk. Toos, bedankt!

Advertentie

Van der Meer verzekeringen