Komende vrijdagavond Pubquiz-avond: wie gaat er met de overwinning vandoor?
dinsdag 1 oktober 2019

Aanstaande vrijdag is het tijd voor het jaarlijks terugkerende evenement in de kantine van S.V. Honselersdijk: de Pubquiz. De 25 deelnemende teams zullen met elkaar strijden om de winst op de door de sponsorcommissie georganiseerde avond. De kantine zal om 19:30 geopend worden, waarna om uiterlijk 20:30 het quizgeweld los zal barsten.

S.V. Honselersdijk sponsort de koffie/thee en zorgt ook nog voor de warme snacks, kortom: de deelnemers zullen niets tekort komen aanstaande vrijdagavond. Ook dit jaar sponsoren Slagerij Aad Groenwegen en Greenco Tommies weer de lekkere en gezonde snack tijdens de Pubquiz, waarvoor dank!

Zoals gebruikelijk worden de deelnemende teams door de organisatie aan de tafels voorzien van de drankjes, waarbij na afloop aan de bar afgerekend dient te worden. Let op: voor het gemak van de organisatie is het deze avond alleen mogelijk om te pinnen.

Een vriendelijk verzoek aan alle deelnemers om na afloop van de Pubquiz allemaal de lege glazen en pitchers even naar de bar te brengen. Vele handen maken licht werk en dit maakt het voor de organisatie allemaal iets gemakkelijker!

Advertentie

jem-id