Gelekt: planning voor de Super Saturday's van 2019/2020
vrijdag 13 september 2019

Het seizoen is reeds begonnen en dat was voor het Ministerie van Feest van S.V. Honselersdijk eind vorige maand reden om de koppen bij elkaar te steken om een feestplanning in elkaar te zetten voor het seizoen 2019/2020. Hoewel er werd getracht om de data van de Super Saturday’s nog even geheim te houden voor het grote publiek, lijkt notulist Richard een slippertje te hebben gemaakt bij het opslaan van de notulen van de feestvergadering.

Door het onzorgvuldig beveiligen van zijn laptop heeft Richard er namelijk voor gezorgd dat de notulen en daarmee ook de strikt vertrouwelijke data van de Super Saturday’s in handen zijn gekomen van kwaadwillende tieners. Vandaag hebben deze raddraaiers een persbericht naar buiten gebracht waarin de data van de Super Saturday’s van dit seizoen worden geopenbaard. Het is nog niet zeker in hoeverre de publicatie betrouwbaar is, maar het lijkt er sterk op dat de notulen inderdaad zijn uitgelekt.

De eerste Super Saturday is inmiddels bevestigd en deze zal worden gehouden op zaterdag 28 september, wanneer ons vlaggenschip het op Sportpark De Strijphorst zal opnemen tegen Forum Sport. Daaropvolgend zullen er volgens de geruchten Super Saturday’s worden ingepland op zaterdag 2 november (Die Haghe-thuis), zaterdag 1 februari (Voorschoten’97-thuis), zaterdag 14 maart (BVCB), de klapper op zaterdag 25 april (VELO-thuis) en de afsluiter op zaterdag 16 mei (Neptunes-Schiebroek-thuis).

Het uitlekken van de notulen lijkt er overigens ook voor te hebben gezorgd dat er op vrijdagavond 6 september enkele “crimineeltjes” hebben huis gehouden in de kleedkamers van S.V. Honselersdijk. Naar verluid stond in de notulen een geheime opslaglocatie van een pallet met blikjes baco vermeld. Deze opslaglocatie lijken de boeven niet te hebben gevonden en dus hebben ze besloten om enige rommel achter te laten in de hal van de kleedkamers.

Advertentie

Sosef & v/d Knaap