EHBO'ers gezocht voor de zaterdagmorgen
dinsdag 10 september 2019

Het bestuur van S.V. Honselersdijk vindt het zeer belangrijk dat er op de zaterdagmorgen van 9:00 tot 12:00 uur een EHBO/BHV’er aanwezig is om eerste hulp te kunnen verlenen bij het jeugdvoetbal. Vindt u het ook belangrijk dat er tijdens het voetballen van uw zoon of dochter een EHBO/BHV’er aanwezig is? Let dan nu goed op!

We hebben op dit moment een EHBO-team met 1 EHBO’er en 2 EHBO-ouders die voor een aantal uren aanwezig zijn als hun zonen thuisspelen en ons team is daarom naarstig op zoek naar mensen die ons team willen komen versterken.

Uit ervaring blijkt dat er meer mensen dan gedacht in het bezit zijn van een BHV-certificaat, hopelijk kunnen we deze personen ook binnen S.V. Honselersdijk vinden. Het bestuur van S.V. Honselersdijk wil u eventueel de gelegenheid geven om via de vereniging een EHBO-cursus (met reanimatie) te volgen.

Ook is het bestuur bereid om BHV’ers een 2-tal avonden te scholen in eerste hulp bij (sport)ongevallen. Het zou fijn zijn als er mensen zijn die ons kunnen helpen, ook als dat 1 x per 6 of 8 weken of 2 maal per half jaar kan zijn, want ook daar zouden wij al heel erg blij mee zijn.

De meeste ongevallen gebeuren in en om het huis, en het zou toch fantastisch zijn, als u, na het volgen van een cursus EHBO, de helpende hand kunt bieden en dat u weet wat u moet doen.

Voor meer informatie:
Dolf Joling,
Tel: 06-43034659
E-mail: ehbo@svhonselersdijk.nl

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek