Wéér twee Mini-Strijppies erbij: welkom Mace en Javi!
maandag 26 augustus 2019

Onlangs hebben we weer twee Mini-Strijppies mogen verwelkomen, we stellen ze via deze weg graag even aan jullie voor. De kleine, stoere Mace is op de foto samen met zijn vader Joey Heskes te zien. Toen we op bezoek waren bij vader Joey en moeder Chantal, liet Mace ons zien wat hij allemaal al kan: lachen, draaien en op schoot zelfs al een beetje staan. Wat een power in die benen! Dat wordt vast en zeker een goede voetballer!

Daarnaast is ook Javi lid geworden als Mini-Strijppie. De kleine, ondeugende lachebek samen met zijn vader Erik van Velden. Samen met Kim zijn ze de trotse ouders van dit leuke kereltje. Javi is inmiddels flink aan het groeien, laat zijn vader en moeder ’s nachts steeds beter doorslapen en lacht heel graag naar hen. Op het speelkleed is Javi al lekker actief, het ziet eruit als een warming-up. Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen.

Nu Mace en Javi zich als Mini-Strijppie aan onze club hebben verbonden, hebben ze als welkomstcadeau een gepersonaliseerd S.V. Honselersdijk-rompertje ontvangen. Nogmaals van harte welkom boys!
We hopen jullie samen met papa en mama veel op onze club te zien en kijken er nu al naar uit om jullie als 4-jarige Mini te kunnen verwelkomen.

We zijn trots dat we weer twee nieuwe Mini-Strijppies erbij hebben. Uiteraard hopen we dat er nog vele Mini-Strijppies gaan volgen... Ben je benieuwd wat het Mini-Strijppie lidmaatschap allemaal precies inhoudt en hoe je je kind in kunt schrijven als Mini-Strijppie? We hebben alle informatie nog een keer op een rijtje gezet, je leest het allemaal in het stuk hieronder!

Wat houdt het Mini-Strijppie lidmaatschap in?
Het Mini-Strijppie lidmaatschap is vergelijkbaar met het Kameraadjeslidmaatschap van Feyenoord en de Kids Club van Ajax: de ultieme gelegenheid om je kind lid te maken van je favoriete club! Het is een mooie manier om je kind al vanaf jonge leeftijd aan de club S.V. Honselersdijk te verbinden. Bij aanmelding is het eerste jaar lidmaatschap geheel gratis en vrijblijvend, na één jaar lidmaatschap ontvang je thuis een brief waarmee het lidmaatschap voor €15 per jaar verlengd kan worden. Bij het bereiken van de leeftijd van 5 jaar zijn er diverse mogelijkheden, waaronder gratis spelend lid worden bij S.V. Honselersdijk of het lidmaatschap omzetten in een lidmaatschap als niet-spelend lid.

Voordelen als Mini-Strijppie
• Bij aanmelding ontvang je een gepersonaliseerde SVH-romper of shirt als welkomstcadeau
• Het eerste jaar lidmaatschap is geheel gratis
• Vanaf je 4e levensjaar kan je gratis spelend lid worden**
• Ontmoet leuke vriendjes en vriendinnetjes op de club
• Je bent vanaf je geboorte lid van de leukste club van het Westland
• Wie weet groei jij uit tot het nieuwe talent van S.V. Honselersdijk...

Lid worden? Dat doe je zo!
Wil je lid worden als Mini-Strijppie? Dan heb je twee mogelijkheden:
1. Stuur een e-mail met de volgende gegevens naar ledenadministratie@svhonselersdijk.nl: naam, geboortedatum en de gewenste maat van het SVH-rompertje of shirt.
2. Lever het geboortekaartje van je kind in bij iemand van het bestuur/de ledenadministatie of doe het geboortekaartje in de brievenbus in de gang van de kantine. Vergeet uiteraard niet om ook hierbij het e-mailadres en de gewenste maat van het SVH-rompertje of shirt te vermelden.

Wat staat me te wachten na de aanmelding?
Na aanmelding neemt iemand namens de club binnen enkele weken contact op om een bezoekafspraak te maken. We vinden het namelijk leuk om het nieuwe lid persoonlijk welkom te heten en de SVH-romper of het SVH-shirt persoonlijk te overhandigen.

**Dit betreft het omzetten van het Mini-Strijppie lidmaatschap naar een KNVB lidmaatschap. De inschrijfkosten zullen door de club betaald worden, de contributie zal uiteraard wel voor de rekening van het desbetreffende lid vallen.

Advertentie

IPS