Door naar volgende ronde Flynth Westlandcup
zondag 28 april 2019

S.V. Honselersdijk is een ronde verder ten koste van de zaterdagformatie van Velo. De dijkenaars wonnen nipt met 1-0. In de volgende ronde treft het S.C. Monster.

De eerste helft was S.V. Honselersdijk de betere ploeg en kwam ook terecht op voorsprong in de 13e minuut. Uit een knappe onderschepping van Joey Valstar was het hierna Tom van Veen die breed voorgaf op Brian Valstar. Een beweging van Brian was genoeg om de score te openen, 1-0. S.V. Honselersdijk bleef de beste kansen houden, maar weigerde de score op te voeren mede door het goede keepers werk van Dion van Wijk. De enige kans in de 1e helft voor Velo was een kopbal op de lat van Ramon Ripson uit een corner.
De 2e helft drong Velo meer en meer aan, maar echte kansen kreeg het niet. Alleen in blessure tijd moest Boy Zuijderwijk gestrekt naar de hoek om de gelijkmaker te voorkomen.
De datum is nog niet bekend wanneer S.V. Honselersdijk weer voor de beker moet aantreden.

Boy Zuijderwijk, Rick van Schie, Marcel Bruggeling (A) Michel van Giesen, Nigel Hendriks,Youri Riepe , Leon de Brabander (-73 Ricardo van der Zijden), Joey Valstar, Brian Valstar (-80 Lars Ammerlaan), Angelo Zwirs, Tom van Veen (-65 Pawel Rubin)

Verslag: Jan de Brabander