Eerste open training voor dames bij S.V. Honselersdijk
maandag 8 april 2019

Afgelopen woensdag 3 april begon om 19:00 uur de eerste open training voor het nieuwe damesvoetbal van S.V. Honselersdijk. Onder leiding van trainers Patrick van Schie en Brent Gardien werd de training om 19.00 gestart. Na wat warming-up oefeningen met de bal werd er snel een echt voetbalspel gespeeld. Er werd fanatiek gespeeld, maar het was vooral erg leuk!

Vervolgens mochten de dames gaan schieten op het doel, waarbij een aantal dames de ballen al goed schoten en Brent, die even wilde keepen, het nakijken gaf. Uiteraard werd de training afgesloten met een partijspel. Hierbij kwam bijna iedereen tot scoren. Om 20.00 waren de dames klaar en iedereen vond het erg leuk.

Dit was de eerste open training. Vind je het jammer dat je deze training hebt gemist en lijkt het jou ook leuk om bij S.V. Honselersdijk te voetballen? Goed nieuws! Deze week, op woensdag 10 april, is er weer een training. We starten weer om 19:00 uur en alle dames die graag een keertje willen voetballen zijn van harte uitgenodigd!

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek