Super Saturday: Willem Bodhi en DJ Sverre Jonah komen het Honsels Café op zijn kop zetten
donderdag 7 maart 2019

Voor de trouwe bezoekers van de Super Saturday’s van S.V. Honselersdijk – en dan met name de dagjesmensen – zullen de namen van de eerder aangekondigde artiesten voor de editie van zaterdag 9 maart 2019 wellicht niet bij iedereen bekend in de oren klinken. Mede hierdoor zullen we in deze special even kort stil staan bij de muzikale omlijsting van het Honsels Café. Middels deze introductie kan eenieder alvast in de stemming komen voor de Super Saturday van aanstaande zaterdag.

We zullen beginnen met de grootheid die plaats zal nemen achter de microfoon. Bij het oudere deel van het publiek en oud-stamgasten van Café de Rembrandt zal bij het horen of lezen van de naam Willem Bodhi vermoedelijk een belletje gaan rinkelen. Deze rasartiest uit Harderwijk speelde in de hoogtijdagen van Café de Rembrandt deze knusse kroeg regelmatig plat en was een graag geziene gast in Honselersdijk. Bodhi is met zijn gitaar en gouden keel ook een regelmatig terugkerende artiest in de Rotterdamse Irish Pub Paddy Murphy’s. Overal waar Bodhi zijn muzikale talent ten gehore komt brengen is er sprake van een heerlijk feestje. Dit beloofd ook voor de komende Super Saturday dus weer helemaal goed te komen.

De tweede artiest die tijdens de komende Super Saturday de kantine op haar grondvesten zal laten schudden is de bij het grote publiek nog onbekende diskjockey DJ Sverre Jonah. Deze jonge Naaldwijker staat op het punt van doorbreken en uiteraard mag een optreden in de kantine van S.V. Honselersdijk niet op de CV ontbreken. Als organisatie zijn wij zeer benieuwd naar de combinatie van deze rasartiest als zanger en opkomende DJ voor de verdere muzikale omlijsting. De verwachtingen zijn hooggespannen en de verwachting is dat zowel het jongere als het oudere gedeelte van het publiek aan zijn trekken zal komen met de muzikale invulling van deze middag/avond!

Advertentie

Van der Meer verzekeringen