Work Specialist in zonnetje gezet voor sponsoring trainingskamp
woensdag 27 februari 2019

Afgelopen zaterdag werd na afloop van de gewonnen thuiswedstrijd tegen koploper vv Rijsoord één van de sponsoren van het trainingskamp in het zonnetje gezet. In de kleine kantine, waar onder meer De Club Van Honsel en het bestuur zich rondom de wedstrijden vestigen, werd Work Specialist bedankt voor het sponsoren van een mooi tenue tijdens het afgelopen trainingskamp in Benidorm.

Work Specialist is als lid van de businessclub al betrokken bij de club en heeft middels de sponsoring van het trainingskamp nog maar eens aangetoond hoe betrokken het bedrijf van Moek van der Meer en Jeroen Kooij is bij S.V. Honselersdijk. Als dank voor de sponsoring ontvingen Moek en Jeroen een canvas-foto met daarop de gehele selectie in de gesponsorde tenues, namens de spelersgroep overhandigd door aanvoerder Marcel Bruggeling.

Zowel de club als de selectie is blij dat we kunnen rekenen op de steun van sponsoren, die daarnaast ook nog eens echte Honselse clubmensen zijn. Op deze mensen kunnen we bouwen en gezamenlijk werken aan een sportieve, succesvolle toekomst!

Advertentie

Zoomin'