Nieuw lid voor De Club Van Honsel: Batenburg Bedrijfshuisvesting
dinsdag 19 februari 2019

Wederom heeft De Club Van Honsel een nieuw lid kunnen verwelkomen bij de businessclub van S.V. Honselersdijk. Sinds vorige week heeft Batenburg Bedrijfshuisvesting zich als lid bij de businessclub gevoegd, waardoor de teller van het aantal leden momenteel op 61 staat.

Batenburg Bedrijfshuisvesting assisteert opdrachtgevers bij de verkoop en verhuur van bedrijfshuisobjecten. Ook assisteren de medewerkers van het bedrijf klanten met de aanhuur en aankoop. Hiernaast bemiddelt het in Maasdijk gevestigde bedrijf ook tussen opdrachtgever en eventuele koper, huurder of gemeente.

Ruim dertig jaar is Batenburg Bedrijfshuisvesting een bekende naam in de regio, waarbij vanaf 2006 een vestiging in het Westland is geopend. Door specialisatie in uitsluitend bedrijfs onroerend goed beschikt Batenburg Bedrijfshuisvesting over alle specialistische kennis en inzicht van alle actualiteiten omtrent bedrijfshuisvesting.

Namens de gehele Club Van Honsel willen we Batenburg Bedrijfshuisvesting welkom heten bij de businessclub van S.V. Honselersdijk. We hopen gezamenlijk een mooie toekomst te beleven waarin we vele successen met elkaar mogen vieren!

Wil je meer informatie ontvangen of ben je geïnteresseerd in een lidmaatschap bij De Club Van Honsel? Kijk dan op de overzichtspagina van DCVH of neem contact op met Paul Groenewegen via declubvanhonsel@svhonselersdijk.nl.

Advertentie

Zoomin'