Morgen is het zover: Super Saturday!
vrijdag 8 februari 2019

De dag waarop menig Honselersdijker lange tijd heeft zitten wachten breekt morgen eindelijk aan. Na een Kerstrad voor in de boeken ging heel feestend Honselersdijk en omstreken een winterslaap in, om twee weken geleden vol energie te ontwaken. Helaas viel Super Saturday toen echter in het water, doordat de KNVB de wedstrijden in de gehele regio afblies. En iedereen weet: zonder eerste en tweede helft bestaat er geen derde helft...

Morgen gaan de wedstrijden gewoon door en dus kunnen we ons na de wedstrijd van het eerste elftal tegen sv Poortugaal op gaan maken voor de eerste Super Saturday van 2019. Het thema is ditmaal "Amazone", dus de bezoekers kunnen rekenen op een paar tropische verrassingen! De organisatie is eenmalig in handen van de vriendengroep van "Hok Dûh Amazone", aangezien zij de specialisten zijn op het gebied van tropische feestjes.

Omstreeks 16:30 uur zal DJ Rob van Veen de kantine voorzien van de tropische deuntjes, waarna we tot 21:00 door zullen gaan! De minimumleeftijd zal morgen zoals gewoonlijk op de Honselse Super Saturdays 18+ zijn. De catering wordt opnieuw door Family Treffers geregeld, zodat iedereen voor of tijdens het feest een smakelijke bodem kan leggen!

We zien jullie morgen na afloop van de wedstrijd allemaal terug in de kantine van S.V. Honselersdijk!

Alle informatie op een rijtje:
Thema: Amazone
Locatie: S.V. Honselersdijk
Tijd: 16:30 - 21:00 uur
Leeftijd: 18+
Muziek: DJ Rob van Veen

Advertentie

Condubouw