Interview met Piet Boon: "Het is voor ons vooral genieten"
vrijdag 4 mei 2018

Door een gat in het speelschema is het eerste elftal morgen, net als vorige week, vrij. Volgende week wordt de competitie op Super Saturday hervat met een thuiswedstrijd tegen HVC'10. De rust in deze weken gaf de journalisten van het Haags Amateurvoetbal de mogelijkheid om een interview met hoofdtrainer Piet Boon te houden.

In het interview bespreekt de trainer van het vlaggenschip onder meer de manier van doorselecteren, de strijd om een ticket voor de nacompetitie en de honkvastheid van de technische staf. In zijn 7e (!) seizoen als hoofdtrainer van S.V. Honselersdijk is Piet namelijk nog volop in de race om de derde periodetitel. In de stand is S.V. Honselersdijk terug te vinden op een gedeelde eerste plaats. Daarnaast maken de Honselersdijkers nog kans op een vervangende periode op basis van de positie op de ranglijst (momenteel 4e).

Lees via onderstaande link het gehele interview met Piet Boon, die aangeeft dat het voor de technische staf momenteel vooral genieten is gezien de prestaties van de selectie-elftallen.
Het interview van het Haags Amateurvoetbal met hoofdtrainer Piet Boon

Advertentie

Van Dijk Brouwer Installatietechniek