Club van Honsel op bezoek bij Presscon BV
woensdag 11 april 2018

Afgelopen vrijdag hebben de leden van De Club van Honsel een bezoek gebracht aan Presscon B.V. Presscon is van oorsprong gespecialiseerd in het leveren van stikstofgeneratoren en persluchtinstalaties ter bescherming van klimaatinstallaties in de glastuinbouw.

Het team van Presscon heeft zich onder leiding van (brein) Peter Valentin gespecialiseerd in het toepassen van de techniek in andere branches. FX Prevent is een tweede bedrijf wat vanuit deze vestiging opereert en dit bedrijf past eigenlijk dezelfde technieken toe om preventief brand te bestrijden. Grote opslagbedrijven en bijvoorbeeld ook ziekenhuizen over de hele wereld worden beleverd vanuit het nieuwe pand aan de Veilingweg.

Gastheer en vrouw Peter en Arina Valentin hebben, samen met de overige directieleden Titia Kluytmans en Arthur Ammerlaan en een aantal medewerkers, aan de leden van de Club van Honsel uitleg gegeven over de bedrijfsactiviteiten. Het was een zeer interessante avond omlijst door gezelligheid en wij mogen enorm trots zijn dat Presscon lid is van onze Club van Honsel.

In het slotwoord heeft Alex Prins bekend gemaakt om vanaf het nieuwe seizoen te stoppen met het voorzitterschap van De Club van Honsel. Alex heeft het 6 jaar met veel plezier gedaan en is vereerd dat hij Jos Scheffers aan mag kondigen als degene die het stokje over wil nemen.

Advertentie

Prins Group