'Nieuw' lid voor de Club van Honsel: Work Specialist Uitzendbureau
vrijdag 2 februari 2018

Sinds januari 2018 heeft de Club van Honsel een nieuw lid toe mogen toevoegen: Work Specialist Uitzendbureau. Geheel nieuw is het lidmaatschap niet, aangezien het bedrijf is voortgekomen uit het Agrarisch Loonbedrijf Moek van der Meer. In onderstaand interview met mede-eigenaar Moek van der Meer komen onder meer de reden voor de omzetting van het bedrijf en de voortzetting van het lidmaatschap bij de Club van Honsel aan bod.

Wat onderscheidt Work Specialist Uitzendbureau van andere bedrijven?
"Ik ben samen met Jeroen Kooij sinds januari 2018 dit uitzendbureau begonnen. Ons doel is om met hoofdzakelijk Poolse medewerkers werkzaamheden te verrichten in verschillende branches. Wij zijn niet vergelijkbaar met de uitzendbureau's waar er al honderden van bestaan. We richten ons juist echt op de behoefte van de klant door een goede selectie en begeleiding van onze medewerkers.
De rekrutering hiervoor zal gedaan worden door Monika, de vrouw van Jeroen, die ook vloeiend Nederlands spreekt. Jeroen zal de bedrijfsvoering voor zijn rekening nemen en ik zal verantwoordelijk zijn voor de planning en de overige werkzaamheden."

Wat is de reden voor de omzetting van het vorige bedrijf in het huidige bedrijf?
"Als een paar jaar lang heb ik het gevoel dat er veel zaken anders, maar vooral ook beter kunnen in de uitzendbranche. Het vaak gehoorde ontevredenheidsgevoel van veel ondernemers in de regio over de kwaliteit van uitzendkrachten en de 'afgooi-mentaliteit' van de bureau's hebben daar zeker aan bij gedragen.

Alleen om deze stap te zetten en alles mogelijk te maken, was het voor mij erg belangrijk om een betrouwbare partner te vinden met dezelfde drive en ideeën als ik. In de voorbereiding van dit seizoen stonden wij ( zoals wel vaker met een groepje) tegen Velo een oefenpotje te kijken en kwam het opzetten van een uitzendbureau ook kort tussen ons ter sprake. Omdat dit idee toch bij ons beide bleef hangen zijn we samen onder het genot van een hapje en een drankje bij Café 't Hof eens gaan bekijken of we iets voor elkaar zouden kunnen betekenen. Na dit gesprek hebben we steeds vaker en serieuzer contact gehouden en hebben we in november besloten om er samen voor te gaan.

Omdat het runnen van 2 bedrijven met veel raakvlakken ondoenlijk is en omdat het ook in onze intentie zit om een stuk opleiding/begeleiding samen te brengen, heb ik mijn loonbedrijf in het uitzendbureau op laten gaan."

Op welke manier waren jullie voorheen bij de club betrokken en op welke manier gaat dit nu verder?
"Agrarisch Loonbedrijf Moek van der Meer was al lid van de club van Honsel sinds de oprichting, sterker nog: ik ben betrokken geweest bij de oprichting van de Club van Honsel. Ook Jeroen Kooij is met zijn vorige bedrijf (J&J Renovatie) in het verleden lid geweest van de Club van Honsel.

Er zijn op het moment verschillende activiteiten die door het loonbedrijf gesponsord werden en uiteraard hopen wij dit met Work Specialist Uitzendbureau nog vele jaren te mogen doorzetten!"

Namens de Club van Honsel willen we Work Specialist Uitzendbureau van harte welkom heten. Uiteraard wensen we Moek en Jeroen ook veel succes toe met het nieuwe bedrijf!

Advertentie

Sosef & v/d Knaap